torsdag, mars 08, 2012

Mattips:

Ja ni.. för ett tag sedan (okej, fortfarande också) hade jag dille på mango i salladen.
Fortfarande mycket gott, men jag käkar det mest till kyckling numera.
Min nya favorit är vindruvor, gärna kärnfria röda (lila, blå, vad heter det??).
Skiva dem på mitten, lite grönsallad av nåt slag, tomat, färsk gurka, rödlök och nån slags oljedressing och VOILA! Superfräscht och hur gott som helst.

För er som gillar snusket fetaost så funkar det mycket bra ihop med det också.
Till enbart sallad eller med kött till, det är bara att testa sig fram.
Jag käkar det idag till bulgur och hemmagjord chicken tikka masala. För oss lite mesmunnade som inte tål starkheter är det perfekt med söta vindruvesmaken som tar över kryddan lite.
Happy dinner!

Frigiven.

2 kommentarer:

A.Martinsson sa...

testa att lägga dom i frysen sen kan man äta dom som sorbetglass! bättre med dom lite större kärnfria som man känner konsistensen..yummie! men dom tinar snabbt :)bara som "sockerfritt" godis så att säga

Ida Ehrnborg sa...

nämen, vilken bra grej! måste testa, thanks annahoo! :D